×

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az új járványügyi rendelkezések miatt a november 21-én 19.00 órára tervezett Philip Glass: Les Enfants Terribles (Veszedelmes éden) című bemutató elmarad. Az előadásra megváltott jegyek visszaválthatók december 21-ig a fesztivál weboldalán.

Megértésüket köszönjük!

Menu

Budapest Ritmo Piknik

Budapest Ritmo Piknik

2020. október 10., 10.00

Budapesti közterületek
Támogatók:
A koncertek a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a Hangvetővel közös programként, a Müpa szervezésében valósulnak meg.

Ingyenes program

Budapesti közterületek


> i

Lukács Miklós és Balogh Kálmán 
Fotó: Andrási Ingrid

Budapest Ritmo Piknik

Hunyadi tér
10.00 Paár Julcsi / Hangoló
16.30 Le Rom
18.00 Romano Drom

Millenáris Park
10.30 Etnorom
16.30 Meybahar
18.30 Borbély–Dresch Quartet

Rákóczi tér
11.00 ¡Nosnach
17.00 Balogh Kálmán és Lukács Miklós
19.00 Los Orangutanes

A főváros közkedvelt világzenei programsorozata, a Budapest Ritmo a különleges találkozások és – idén – a rendhagyó helyszínek fesztiválja. A műfaj hazai kiválóságai ezúttal a város különböző pontjain kialakított színpadokon adnak ingyenes koncerteket. A cél változatlan: bemutatni, hogy a hagyomány lehet izgalmas, s hogy a zene a maga univerzális nyelvén valóban mindenkit képes megszólítani.
A Hunyadi téren, a Millenáris Parkban vagy a Rákóczi téren magyar, balkáni és cigány tradicionális zenék mellett szabad improvizációs zenével (Balogh Kálmán és Lukács Miklós), jazzmuzsikával (Borbély–Dresch Quartet), de még francia sanzonnal és argentin tangóval (¡Nosnach) is találkozhatunk, a Ritmo-napok zárókoncertjén pedig lendületes latin muzsika szól (Los Orangutanes).

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – Budapest Brand Nonprofit Zrt.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.