Menu

Budapest Ritmo Piknik

Budapest Ritmo Piknik

2020. október 9., 17.00

Budapesti közterületek
Támogatók:
A koncertek a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a Hangvetővel közös programként, a Müpa szervezésében valósulnak meg.

Ingyenes program

Budapesti közterületek


> i

Lakatos Mónika és Rostás Mihály Mazsi 
Fotó: Janez Marolt

Budapest Ritmo Piknik

Hunyadi tér
17.00 Branka Trio
19.00 Meszecsinka

Millenáris Park
17.30 Lakatos Mónika és Rostás Mihály Mazsi
19.30 Csángálló

Rákóczi tér
18.00 Várkonyi Csibészek
20.00 Sena Dagadu

A főváros közkedvelt világzenei programsorozata, a Budapest Ritmo a különleges találkozások és – idén – a rendhagyó helyszínek fesztiválja. A műfaj hazai kiválóságai ezúttal a város különböző pontjain kialakított színpadokon adnak ingyenes koncerteket. A cél változatlan: bemutatni, hogy a hagyomány lehet izgalmas, s hogy a zene a maga univerzális nyelvén valóban mindenkit képes megszólítani.
A Hunyadi téren a mediterrán régió ezerszínű zenéje (Meszecsinka) és szerb zene által inspirált dalok (Branka Trio) szólnak majd. A Millenáris Parkban tradicionális oláh cigányzene (Lakatos Mónika és Rostás Mihály Mazsi), illetve gyimesi, moldvai csángó és balkáni fúvószene várja az érdeklődőket. A Rákóczi teret borsodi roma muzsika (Várkonyi Csibészek) és Sena Dagadu pörgeti fel.

Programok

© 2021 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – Budapest Brand Nonprofit Zrt.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.