×

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az október 30-ra tervezett Philip Glass: Les Enfants Terribles (Veszedelmes éden) című bemutató új időpontban, november 21-én 19.00 órakor, illetve az eredetileg október 24-re tervezett Vajda János: A képzelt beteg, avagy őfelsége komédiása című ősbemutató pedig október 30-án 20.00 órakor kerül megrendezésre.

Valamint az eredetileg október 18-ra tervezett Julian Philips: The Yellow Sofa című bemutató is új időpontban, november 5-én 19.00 órakor kerül megrendezésre.

A korábban megváltott jegyek az új időpontokra érvényesek, vagy visszaválthatók a fesztivál weboldalán az előadás kezdetéig.

Megértésüket köszönjük!

Menu

Józsefvárosi sétaszínház

Józsefvárosi sétaszínház

2020. október 17., 11.00

Teleki László tér
Közreműködik:
Kiss Eszter
Támogatók:
A CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ és a Hosszúlépés. Járunk? közös programja.

Jegyárak: 3900 Ft

A sétaszínházi programra előzetes jegyvásárlás szükséges, helyszíni jegyvásárlásra nincs lehetőség.

Teleki László tér


> i

Józsefvárosi sétaszínház 
Forrás: Hosszúlépés. Járunk?

Józsefvárosi sétaszínház

Szerelem és halál Józsefvárosban

A Hosszúlépés. Járunk? csapata hetedik éve tárja fel Budapest titkait különböző tematikák szerint tervezett városi sétáikon. Sétaszínházi programjukban szépirodalmi alkotásokat, illetve az e műveknek otthont adó jellegzetes városi tereket mutatják be. Ezúttal Józsefváros emblematikus helyeit járhatjuk végig, olyan helyszíneket, melyek gyakran játszottak szinte főszerepet egy-egy elbeszélésben vagy regényben, legyen szó Karinthy Frigyes, Bereményi Géza, Krúdy Gyula vagy Térey János munkáiról. A Teleki téri piac, a Rákóczi tér, a Nagyfuvaros utca vagy a Mátyás tér eleven díszletei között Kiss Eszter, a Katona József Színház színművésze vezeti be a sétáló hallgatóságot Józsefváros titkos életébe. „Furcsa egy vidék – írta Karinthy a Teleki térről. – Külön elvarázsolt város a városban, önálló nyelve, szokásai, törvényei vannak.”

A séta időtartama: 2 óra

Városi séta magyar nyelven.

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.