Menu

Józsefvárosi sétaszínház

Józsefvárosi sétaszínház

2020. október 11., 14.00

Teleki László tér
Közreműködik:
Kiss Eszter
Támogatók:
A CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ és a Hosszúlépés. Járunk? közös programja.

Jegyárak: 3900 Ft

A sétaszínházi programra előzetes jegyvásárlás szükséges, helyszíni jegyvásárlásra nincs lehetőség.

Jegyet veszek!

Teleki László tér


> i

Józsefvárosi sétaszínház 
Forrás: Hosszúlépés. Járunk?

Józsefvárosi sétaszínház

Irodalmi felfedezés - ízelítő Józsefváros történetéből

A Hosszúlépés. Járunk? csapata hetedik éve tárja fel Budapest titkait különböző tematikák szerint tervezett városi sétáikon. Sétaszínházi programjukban szépirodalmi alkotásokat, illetve az e műveknek otthont adó jellegzetes városi tereket mutatják be. A sétákat színművészek vezetik, az előadások díszlete pedig maga Budapest.
A fesztiválon a sétaszínház témája a főváros egyik legizgalmasabb kerülete, Józsefváros, ahol egyetlen dolog állandó: az örökös változás. Többek között Bereményi Géza, Fejes Endre és Térey János világában merülhetünk el, megfigyelhetjük, miképpen alakult át mára az irodalmi optikán keresztül rögzített egykori miliő.

A séta időtartama: 2 óra

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.