Menu

Recirquel: Solus Amor – bemutató

Recirquel: Solus Amor – bemutató

2020. október 15., 19.00

Müpa — Fesztivál Színház
Zene:
Szirtes Edina Mókus
Bábok:
Janni Younge
Díszlet:
Klimó Péter
Lebegőfüggöny-design:
Klimó Péter, Vági Bence, Vladár Tamás
Jelmez:
Kasza Emese
Jelmezkivitelező:
Muladi Klára
Hang:
Terjék Gábor
Fény:
Lenzsér Attila, Pető József
Levegőakrobatika-koreográfus:
Illés Renátó
Reptetéstechnikai tervező, technikai vezető:
Vladár Tamás
Próbavezető:
Horváth Zita
A rendező kreatív munkatársa:
Zsíros Gábor
A rendező munkatársa:
Schlecht Aliz
Koreográfus, rendező:
Vági Bence
Támogatók:
Az előadás a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a Recirquellel közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

Jegyárak: 2900 Ft, 3500 Ft, 4500 Ft

Müpa

Komor Marcell utca 1.
+36 1 555 3300

> i

Recirquel: Solus Amor

Recirquel: Solus Amor – bemutató

  1. Előadják: Bagdi Gergely, Farkas László, Fehér Ádám, Horváth Zita, Illés Renátó, Téri Gáspár, Várnagy Kristóf, Veress Zsanett, Wittmann Csilla, Zsíros Gábor

A két test és egy lélek egyesüléséről szóló Non Solus, majd a föld és az emberiség kapcsolatát ábrázoló My Land után a világhírű magyar újcirkusz-társulat új produkcióval jelentkezik. A Solus Amor a megelőző kettő szerves folytatása, a trilógia záróköve.
A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális légi táncelőadás, amelyben az új cirkusz, valamint a klasszikus és modern tánc egyesül. Az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiát megidéző produkció korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét. Vági Bence koncepciója szerint „a színpadi tér és a szereplők természeti esszenciaként ölelik körül a közönséget, hogy egy ősi imához hasonlóan lehetővé tegyék a néző számára a teljes elmélyülést”.

Video

Programok

© 2021 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – Budapest Brand Nonprofit Zrt.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.