×

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az új járványügyi rendelkezések miatt a november 21-én 19.00 órára tervezett Philip Glass: Les Enfants Terribles (Veszedelmes éden) című bemutató elmarad. Az előadásra megváltott jegyek visszaválthatók december 21-ig a fesztivál weboldalán.

Megértésüket köszönjük!

Menu

Flying Bodies & Collective Dope: You are the Flow

Flying Bodies & Collective Dope: You are the Flow

2020. október 17., 17.00

Boráros Skatepark
Támogatók:
Az előadás a CAFe Budapesti Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, a Trafó Kortárs Művészetek Háza és a Magyar Parkour Sportegyesület közös programja.

Ingyenes program

Boráros Skatepark

Boráros tér 1.

> i

Flying Bodies & Collective Dope: You are the Flow 
Fotó: Julien Gros

Flying Bodies & Collective Dope: You are the Flow

Közösségformáló köztéri előadás és jam

A városi extrém sport, a parkour a maga akrobatikus és koreografált mozdulatsoraival könnyen képes kapcsolódni a legtágabb értelemben vett előadó-művészettel, a színházzal vagy a tánccal. S mivel természetes közege az utca, a nézők természetes módon válnak az előadás részeseivé, akár szereplőként is. A You are the Flow egy multidiszciplináris és aktív részvételre számító előadás, melynek helyszíne Budapest egyik legizgalmasabb sport- és művészeti színtere, a Boráros Skatepark.
A program egyaránt megszólítja az extrém sportolókat és a kortárs művészet közönségét, azzal a nem titkolt céllal, hogy mindkét csoportot kimozdítsa komfortzónájából.

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – Budapest Brand Nonprofit Zrt.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.