×

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az új járványügyi rendelkezések miatt a november 21-én 19.00 órára tervezett Philip Glass: Les Enfants Terribles (Veszedelmes éden) című bemutató elmarad. Az előadásra megváltott jegyek visszaválthatók december 21-ig a fesztivál weboldalán.

Megértésüket köszönjük!

Menu

Orfeusz, avagy Nárcisz Tükörországban

Orfeusz, avagy Nárcisz Tükörországban

2020. október 17., 19.00

KuglerArt Szalon
Zene:
Lázár Zsigmond
A szöveget összeállította:
Galambos Péter, Kovács-Cohner Róbert
Rendező:
Galambos Péter
Támogatók:
Az előadás a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ és a KuglerArt Szalon közös programja.

Jegyárak: 3300 Ft

KuglerArt Szalon

Sütő utca 2.

> i

Pető Kata

Orfeusz, avagy Nárcisz Tükörországban

#kapucsengő
  1. Előadják: Pál András, Pető Kata

A darab főhőse egy középkorú, alkoholista férfi, aki évek óta a saját maga által teremtett pokolban él – a kocsma közönségének ő Orfeusz. Delíriumhoz közeli állapotban átélt víziói és álmai gyakran keverednek össze a valósággal. Eljön a nap, amikor azzal szembesül, hogy hamarosan véget ér az élete, ha nem hozza meg a lehetetlennek tűnő döntést: be kell látnia, hogy beteg, tehetetlen, és segítséget kell kérnie.
Az előadás – naplófeljegyzések, versek, rap- és slamszövegek révén – pokolbeli utazásának eseményeit rajzolja meg. Szeretők, szerelmek, kocsmacimborák által benépesített, kaotikus dzsungelből, majd a jéghideg magányból kell visszatérnie a valóságba, hogy elhiggye: szerethető, értékes ember. A feldolgozott anyag megszabadult alkoholisták és drogfüggők vallomásaiból, történeteiből, alkotásaiból született.

Színházi előadás magyar nyelven.

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – Budapest Brand Nonprofit Zrt.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.