Menu

Belépés

Üdvözöljük a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál újságírók számára kialakított felületén!

Belépés után lehetősége nyílik letölteni sajtóközleményeinket, háttér-információkat, nagyméretű képeket, illetve a fesztivál előadásaira online rendszeren keresztül rögzítheti sajtójegy-igényét a programsorozat kezdete előtt 30 nappal.
További információkkal, kérésekkel, interjúigényekkel kapcsolatban munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre a sajto@cafebudapestfest.hu e-mail címen.

Amennyiben már rendelkezik a Müpa / BTF / CAFe Budapest hivatalos jegyek online jegykezelő rendszerhez tartozó regisztrációval, úgy nincs szükség újabb regisztrációra, a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál eseményeire is a megszokott módon jelölheti igényeit.

Amennyiben még nem regisztrált látogatónk, akkor kérjük, hogy regisztráljon.

További információ:
sajto@cafebudapestfest.hu

Elfelejtette jelszavát?

© 2021 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – Budapest Brand Nonprofit Zrt.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.