Kedves Nézőink!

A Magyar Nemzeti Balett a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében mutatja be új előadását, és bár a helyszín ez alkalommal a Müpa, az Opera hagyományos Faggató – Miért így és miért nem másképp című beszélgetéssorozata itt is várja mindazokat, akik szeretnének bepillantani a kulisszák mögé és kíváncsiak arra, hogyan készült a produkció, mit gondolnak a próbafolyamatról maguk az alkotók.

Időpont: 2017. október 22. (vasárnap) 18.00
Helyszín: Müpa – Fesztivál Színház
Moderátor: Rujsz Edit, balettmester
Vendégek: Venekei Marianna, Szirb György, Felméry Lili, Majoros Balázs

A programra a belépés a LOL október 20-ai, 21-ei vagy 22-ei előadására megváltott jeggyel ingyenes.

Belépés

Üdvözöljük a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál újságírók számára kialakított felületén!

Belépés után lehetősége nyílik letölteni sajtóközleményeinket, háttér-információkat, nagyméretű képeket, illetve a fesztivál előadásaira online rendszeren keresztül rögzítheti sajtójegy-igényét a programsorozat kezdete előtt 30 nappal.
További információkkal, kérésekkel, interjúigényekkel kapcsolatban munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre a sajto@cafebudapestfest.hu e-mail címen.

Amennyiben már rendelkezik a Müpa / BTF / CAFe Budapest hivatalos jegyek online jegykezelő rendszerhez tartozó regisztrációval, úgy nincs szükség újabb regisztrációra, a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál eseményeire is a megszokott módon jelölheti igényeit.

Amennyiben még nem regisztrált látogatónk, akkor kérjük, hogy regisztráljon.

További információ:
sajto@cafebudapestfest.hu

Elfelejtette jelszavát?

© 2017 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.