Menu

Rezonancia 451 – Az újjászületés

Rezonancia 451 – Az újjászületés

2018. október 16., 19.00

Várkert Bazár — Rendezvényterem
Előadják:
Abonyi Rebeka, Fehértóy Zsanett, Horváth Eszter, Kenéz Enikő, Kriston Fruzsina, Kolumbán Norbert, Kovács Márk, Kuzma Péter, Reszneki Virág, Sáfrán Balázs, Soós Gyula András, Szabó Tamás
A zenekar tagjai:
Juhász Orsolya, Szőke Szandra – ének, Jelenik Krisztián, Lukács Krisztina – fuvola, Scheich Dávid – oboa, ének, Ambrus Szabolcs – trombita, Farkas Izsák, Puss Ferenc – hegedű, Jekl Dóra – brácsa, Farkas Áron – cselló, Veisz Gábor – basszusgitár, Alpár Balázs – billentyűs hangszerek, Madai Zsolt – dob
Zene:
Alpár Balázs
Díszlet:
Michac Gábor
Jelmez:
Kiss Zsuzsanna
Fény:
Lendvai Károly
Hang:
Gróh Ádám
Dramaturg:
Böhm György
Koreográfus, rendező:
Juhász Zsolt
Támogatók:
A Várkert Bazárral közös program.

Jegyárak: 2500 Ft

Várkert Bazár

Ybl Miklós tér 2-6.
+36 1 225 0554

> i

Fugato Orchestra 
Fotó: Pályi Zsófia

Rezonancia 451 – Az újjászületés

A Fugato Orchestra és a Duna Táncműhely bemutatója

A kulturális apokalipszis után a hamuból újjászületve találkozik egy maréknyi magányos lélek. Mindannyian más-más karakterek, különböző értékek, hagyományok, életstílusok és műfajok képviselői. Szimbólumok ők, a jövő telepesei, közös létezésük azonban feszültséget és konfliktust teremt.
Magyarország első szimfonikus hibrid kamarazenekara, a Fugato Orchestra, valamint a koreográfiáiban a néptáncot speciális tánctechnikaként alkalmazó Duna Táncműhely közös tánckoncertje Alpár Balázs zeneszerző műveire épül. Az új kompozíciók mellett az együttes legutóbbi, Hibrid Harmóniák című albumáról és korábbi lemezeiről is elhangzanak dalok.
Az előadás során a zenészek és a táncosok között interakció alakul ki, s maga a zenekar is a koreográfia szerves részévé válik. A zenei hangulatokból kiindulva a színház és a tánc révén egyedi színpadi világ születik.

Video

Programok

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.