×
Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy Eija-Liisa Ahtila eredetileg október 5-re meghirdetett kiállítása technikai okokból elmarad.
Megértésüket köszönjük!

Menu

Budapest Ritmo

Budapest Ritmo

2018. október 7., 18.00

Akvárium Klub
Támogatók:
A Hangvetővel közös program.

Jegyárak: 3000 Ft

Napijegy: 3000 Ft

3 napos bérlet: 7500 Ft
A Budapest Ritmo világzenei fesztiválra 3 napos bérletet ide kattintva vásárolhat.

Jegyet veszek!

Akvárium Klub

Erzsébet tér 12.
+36 30 860 3368

> i

Budapest Ritmo 
Fotó: Kerek Sára

Budapest Ritmo

Nyisd ki a füled!

A Budapest Ritmo az egyszeri találkozások és a felfedezések fesztiválja. A programon fellépő hazai és külföldi előadók célja, hogy bemutassák, a hagyomány lehet izgalmas, a zene pedig a maga univerzális nyelvén mindenkihez szól. A műfajok és országok közötti határokat légiesítő programban egyaránt találkozhatunk feltörekvő egyéniségekkel és nagy legendákkal, valamint az idei roma tematika részeként megismerhetjük a roma zenei hagyományokat és azok kortárs arcát is.

A fesztivál harmadik napja egy megismételhetetlen gálakoncerttel tiszteleg a térség és hazánk roma zenészei előtt. A műsorban a sokszínű hagyomány kiemelkedő művészei lépnek majd színpadra, közismert előadóktól amatőr zenészekig. A pop- és az autentikus zene jól ismert egyéniségei mellett a nagyközönség számára ismeretlen, de a roma közösségen belül nagyra tartott muzsikusok is játszanak. A fesztivál lezárásaként olyan áttekintés lesz az ezerarcú hagyományból, amely mindenki számára tartogat felfedeznivalót.

Video

Programok

© 2018 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.