×
Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy Eija-Liisa Ahtila eredetileg október 5-re meghirdetett kiállítása technikai okokból elmarad.
Megértésüket köszönjük!

Menu

Budapest Ritmo

Budapest Ritmo

2018. október 5., 18.00

Akvárium Klub
Támogatók:
A Hangvetővel közös program.

Jegyárak: 3000 Ft

Napijegy: 3000 Ft

3 napos bérlet: 7500 Ft
A Budapest Ritmo világzenei fesztiválra 3 napos bérletet ide kattintva vásárolhat.

Jegyet veszek!

Akvárium Klub

Erzsébet tér 12.
+36 30 860 3368

> i

Ladysmith Black Mambazo 
Fotó: Mitch Goldstein

Budapest Ritmo

Nyisd ki a füled!

A Budapest Ritmo az egyszeri találkozások és a felfedezések fesztiválja. A programon fellépő hazai és külföldi előadók célja, hogy bemutassák, a hagyomány lehet izgalmas, a zene pedig a maga univerzális nyelvén mindenkihez szól. A műfajok és országok közötti határokat légiesítő programban egyaránt találkozhatunk feltörekvő egyéniségekkel és nagy legendákkal, valamint az idei roma tematika részeként megismerhetjük a roma zenei hagyományokat és azok kortárs arcát is.

A Budapest Ritmo első napján egy igazi világzenei legendát, a Ladysmith Black Mambazót hallhatja a közönség, akiket Paul Simon Graceland című lemeze fedezett fel a világnak. A jellegzetes zulu mbube stílust képviselő együttes Dél-Afrika kulturális nagykövete, már a brit királynőt is köszöntötte koncerttel. Budapesten a Ritmo közönsége előtt mutatkoznak be.

Az északi tájakról egy teljesen újszerű, ám annál ígéretesebb előadó, Maija Kauhanen érkezik Budapestre. A fiatal művész az éteri kantele hangját szabad énekkel kíséri. A finn folk tisztasága mellett elszabadult jammelésekre is számíthatunk a koncertjén.

A zöld-foki-szigeteki, brazil és portugál tagokból álló Coladera a három rokon zenei kultúra eredőjébe állítva bódítja el a közönséget.

Video

Programok

© 2018 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.