Menu

Art Market Budapest

Art Market Budapest

2019. október 6., 11.00

Millenáris Park
Kiemelt művészek:
Michelangelo Pistoletto, Afshin Shahidi, Oleg Kulik, Böröcz András
Kiemelt programok:
Art Photo Budapest, Art+ Fesztivál, Inside Art Konferencia, Oroszok feketén-fehéren, Michelangelo Pistoletto köztéri installációja
Támogatók:
Az Art Today Kft.-vel közös program.

Jegyárak: 2500 Ft

Diák napijegy (14–18 év között): 1500 Ft
Bérlet (érvényes: október 4–6.): 5000 Ft
Diák bérlet (14-18 év között, érvényes: október 4–6.): 3000 Ft

Millenáris Park

Kis Rókus utca 16–20.
+36 1 336 4000

> i

Art Market Budapest 
Fotó: Posztós János / CAFe Budapest

Art Market Budapest

Nemzetközi kortárs képzőművészeti kiállítás és vásár

A 2011-ben létrejött Art Market Budapest nemzetközi kortárs képzőművészeti vásár olyan egyedülálló művészeti projekt Európa kulturális szempontból egyik legizgalmasabb régiójában és városában, amely kiemelten kezeli az újszerű, inspiráló művészeti tartalmakat, a jövő épp most felemelkedő sztárjait.
Friss művészeti inspirációkra épít, amelyek épp annyira táplálkozhatnak a feltörekvő régiók – kiemelten a posztkommunista kelet-európai országok –, mint a fejlett Nyugat új, progresszív generációjának művészetéből vagy más kontinensek Európában még kevéssé felfedezett művészeti választékából. Az Art Market Budapest 2019-ben Oroszország különleges képzőművészeti tartalmait helyezi a figyelem középpontjába.

Video

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.