Menu

Metró Galéria

Metró Galéria

2018. október 11., 11.00

Metró

Ingyenes program

Metró

Corvin út 18–24.

> i

Metró Galéria

Metró Galéria

Az utóbbi évtizedekben Európában felhúzott emblematikus kulturális épületek, mint amilyenek a múzeumok, a színházak, a hangversenytermek és más közösségi létesítmények, az elkövetkező évtizedekben, évszázadban ugyanúgy az európai kulturális örökség részét képezik majd, miként a közismert és turisták által látogatott műemlékek.
A kiállításon a jövőben kultikussá váló épületek fotóival, rajzokkal, alapvető építészeti információkkal találkozhatunk, de megismerkedhetünk az alkotókkal és az épületek körül kialakult diskurzusokkal is.
A Kulturális Örökség Európai Évéhez kapcsolódó válogatás a metrózás közben ismertet meg kontinensünk éppen formálódó arculatával.

Programok

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.