×
Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy Eija-Liisa Ahtila eredetileg október 5-re meghirdetett kiállítása technikai okokból elmarad.
Megértésüket köszönjük!

Menu

Art Market Budapest

Art Market Budapest

2018. október 11., 11.00

Millenáris Park
Támogatók:
Az Art Market Budapesttel közös program.

Ingyenes program

Millenáris Park

Kis Rókus utca 16–20.
+36 1 336 4000

> i

Art Market Budapest 2018

Art Market Budapest

Nemzetközi kortárs képzőművészeti vásár

Közép- és Kelet-Európa vezető nemzetközi képzőművészeti vására 2018-ban immár nyolcadik alkalommal várja látogatóit. Az Art Market Budapest 6.000 négyzetméteren több mint 500 művész több ezer alkotását mutatja be.

A több mint 20 országból érkező közel 100 kiállító Magyarország legnagyobb művészeti összeállításában műfaji korlátok nélkül vonultatja fel a képviselt művészek festményeit, grafikáit, szobrait, fotóit, videóit vagy bármely más műfajban létrehozott alkotásait.

Az Art Photo Budapest szekció ismét egy teljes kiállítási csarnokot szentel a fotóművészetnek. 2018-ban az Art Market Budapest a visegrádi országok kortárs képzőművészetét mutatja be vendégprogramja keretében.

Video

Programok

© 2018 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.