Menu

VAN Filmzenekar: Rossz versek és 14 el nem beszélt történet

VAN Filmzenekar: Rossz versek és 14 el nem beszélt történet

2019. október 11., 20.30

Várkert Bazár
Szerzők:
Tóth Krisztina, Berg Judit, Krusovszky Dénes, Fabricius Gábor, Totth Benedek, Mán-Várhegyi Réka, Simon Márton, Szentesi Éva, Németh Gábor, Reisz Gábor, Jakab Juli, Reisz Ádám, Valuska László
A zenekar tagjai:
Szendrey-Nagy Olivér – ének, Csorba Lóránt, Reisz Gábor – gitár, Koroknay András – basszusgitár, Kálmán András – billentyűs hangszerek, Lukács Roland – ütőhangszerek, Burucs Szabolcs – dob
Támogatók:
A Kultúrkombinát Kft.-vel közös program.

Jegyárak: 2000 Ft

Várkert Bazár

Ybl Miklós tér 2-6.
+36 1 355 7049

> i

VAN Filmzenekar

VAN Filmzenekar: Rossz versek és 14 el nem beszélt történet

Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár

Négy napra újra az irodalom központja lesz a Várkert Bazár. Az olvasók megismerhetik a magyar és világirodalom újdonságait, és kedvükre válogathatnak az egyetlen őszi könyvvásáron, melyen negyven kiadó mutatja be legfrissebb könyveit.
A 33 éves Merthner Tamás magánélete romokban, mert a Párizsban tanuló barátnője, Anna szakított vele: az alapsztorit ismerhetjük a kritikai és közönségsikert is hozó Rossz versek című filmből. A film DVD-n egy novelláskötetbe csomagolva jelenik meg, melyben a történetek tizennégy szerző nézőpontjából meséli tovább a film szereplőinek életét. A kötet bemutatójára a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásáron kerül sor.

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.