Menu

Harcsa–Keszég–Márkos–Benkő–Pándi: KASSÁK

Harcsa–Keszég–Márkos–Benkő–Pándi: KASSÁK

2019. október 20., 19.30

Akvárium Klub — VOLT Lokál
Támogatók:
Az Akvárium Klubbal közös program.

Ingyenes program

Akvárium Klub

Erzsébet tér 12.
+36 30 860 3368

> i

Harcsa–Keszég–Márkos–Benkő–Pándi: KASSÁK

Harcsa–Keszég–Márkos–Benkő–Pándi: KASSÁK

Downtown CAFe - Kiszakadás a komfortzónából

Tavaly indult az Akvárium Klub és a CAFe Budapest közös klubsorozata, a Downtown CAFe. A fellépő együttesekben és formációkban, ismert előadóművészek side-projektjeiben közös a kísérletezés és az improvizáció iránti elköteleződés, és persze az is, hogy közönségüket hasonlóan kísérletezőnek és minden újra nyitottnak képzelik el, elég merésznek ahhoz, hogy kiszakadjanak a komfortzónájukból.
Néhány éve jelent meg a magyar irodalmi avantgárd legnagyobb hatású személyiségének, Kassák Lajosnak szentelt album. A zene hűen követi a szabadverseiről ismert költő műveinek attitűdjét. A megzenésítések között találunk melodikus, dalszerűen szerkesztett struktúrákat, a verseket követő szabad improvizációkat és konceptuális, avantgárd dalokat. A Kassák által alapított folyóirat címére utalva egy kritikus így fogalmazott: mintha megelevenedne a Ma.

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.