Menu

Decolonize Your Mind Society

Decolonize Your Mind Society

2019. október 19., 19.30

Akvárium Klub — VOLT Lokál
A zenekar tagjai:
Szabó Bálint – gitár, elektronika, Gyányi Marcell – nagybőgő, Pozsár Máté – billentyűs hangszerek, Halmos András – dob
Támogatók:
Az Akvárium Klubbal közös program.

Ingyenes program

Akvárium Klub

Erzsébet tér 12.
+36 30 860 3368

> i

Decolonize Your Mind Society

Decolonize Your Mind Society

Downtown CAFe - Kiszakadás a komfortzónából

Tavaly indult az Akvárium Klub és a CAFe Budapest közös klubsorozata, a Downtown CAFe. A fellépő együttesekben és formációkban, ismert előadóművészek side-projektjeiben közös a kísérletezés és az improvizáció iránti elköteleződés, és persze az is, hogy közönségüket hasonlóan kísérletezőnek és minden újra nyitottnak képzelik el, elég merésznek ahhoz, hogy kiszakadjanak a komfortzónájukból.
Lehetséges-e elfeledett kultúrák, letűnt törzsek zenéjének újjászületése? Nem tudhatjuk, de ha igen, abból a Decolonize Your Mind Society mindenképpen ki szeretné venni a részét, például azzal, hogy elmerülnek az ősi hangrendszerek különleges hangzáslehetőségeiben. Vallják, hogy az európai fül számára megszokott és már túlontúl is ismerős hangolásnak nincs előjoga a pelog, a slendro, a tibeti gyaling vagy a kongói ötfokú kürthangolással szemben.

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.