Menu

William Fitzsimmons

William Fitzsimmons

2019. október 13., 19.00

Akvárium Klub — KisHALL
Támogatók:
Az Akvárium Klubbal közös program.

Jegyárak: 3900 Ft

3.500 Ft (elfogyott)
3.900 Ft (a készlet erejéig)
4.500 Ft (a készlet erejéig a koncert napján a helyszínen)

Akvárium Klub

Erzsébet tér 12.
+36 30 860 3368

> i

William Fitzsimmons 
Fotó: Erin Brown

William Fitzsimmons

  1. 19.00 kapunyitás
  2. 19.45 Járai Márk
  3. 21.00 William Fitzsimmons

Az amerikai énekes-dalszerző, zenei producer, William Fitzsimmons legutóbbi albuma, a Mission Bell különös sorsú és személyességében kivételes lemez. A dalok első változatát még 2017 nyarán, saját otthonában rögzítette. Időközben összeomlott a házassága, nehéz és zűrzavaros időszakot kellett átélnie, a felvett anyag pedig valahogy elkallódott.
2018-ban Nashville-be utazott, hogy Adam Larry producerrel és néhány zenész barátjával közösen rekonstruálják az elveszett dalokat. Az egy hónapig tartó munka során tizenegy dalt vettek fel, melyek egy évtizedes házasságról, válásról, árulásról, megbékélésről, megbocsájtásról és az alapoktól való újjáépítésről szólnak.
A felvétel hangzása a lemezkészítés aranykorát idézi, amikor még a hangsávokat szalagra rögzítették, így minden úgy szólal meg, ahogy a stúdióban elhangzott, javítás, korrigálás, retusálás nélkül. Ez a hangkép tökéletesen megfelel annak az őszinte, kendőzetlen, személyes és intimitást sugárzó zeneiségnek, melyet William Fitzsimmons minden egyes dalában képvisel.

Video

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.