Menu

Nick Payne: Csillagképek – bemutató

Nick Payne: Csillagképek – bemutató

2019. október 20., 19.00

Radnóti Tesla Labor
Fordította:
Hárs Anna
Dramaturg:
Kelemen Kristóf
Látvány:
Márkus Sándor
A rendező munkatársa:
Hatvani Monika
Rendező:
Szilágyi Bálint
Támogatók:
A Radnóti Színházzal közös program.

Jegyárak: 4000 Ft

Radnóti Tesla Labor

Kazinczy utca 21.
+36 20 661 5470

> i

Lovas Rozina 
Fotó: Birta Olivér

Nick Payne: Csillagképek – bemutató

A Radnóti Miklós Színház előadása

Marianne: Lovas Rozi
Roland: Brasch Bence

„A Csillagképek egy játék a szabad akaratról és a barátságról, a szerelemről és a mézről. Marianne és Roland egy kerti partin ismerkednek meg, véletlenül. Az első találkozás nem sikerül túl jól, de szerencsére van egy második esély, aztán egy harmadik, egy negyedik…” – írja Nick Payne, a darab szerzője.
Nick Payne színdarabja a helyzetek, döntések és együttállások furcsa konstellációja, mely egy férfi és egy nő kapcsolatán keresztül tárul fel. A lány fizikus, a csillagokról, a részecskékről és a relativitáselméletről kutat. A tézise az, hogy ha van szabad választás, akkor minden kimenetel létezik egy-egy másik univerzumban. A férfi méhész, aki úgy szeretne élni, ahogyan a méhek: a szerénység és a csendes elegancia egyszerűségével.
A hatalmas sikert hozó darab, melynek premierje 2012-ben volt Londonban, elnyerte az Evening Standard díját. Magyarországon a Radnóti Színházban láthatja először a közönség.

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.