Menu

Jozef van Wissem: Only Lovers Left Alive

Jozef van Wissem: Only Lovers Left Alive

2019. október 17., 20.00

A38 Hajó — Koncertterem
Támogatók:
Az A38 Hajóval közös program.

Jegyárak: 3500 Ft

3500 Ft (elővételben)
4500 Ft (a koncert napján a helyszínen)

A38 Hajó

Petőfi híd, budai hídfő
+36 1 464 39 40

> i

Jozef van Wissem 
Fotó: meeuw

Jozef van Wissem: Only Lovers Left Alive

Jozef van Wissem leghíresebb zenész- és alkotótársa nem „igazi” zenész. A filmrendező Jim Jarmuschsal a kétezres évek közepén találkozott, és azonnal egymásra hangolódtak. 2019 elején kiadott közös lemezük Jozef van Wissem korábbi munkáinak újragondolása.
A két művész együttműködésének csúcsa azonban minden kétséget kizáróan Jarmusch öt évvel ezelőtt bemutatott filmje, a Halhatatlan szeretők zenéje volt. A film atmoszféráját döntően meghatározó, rendkívüli intenzitású zenét természetesen a holland lantos komponálta, munkáját Cannes-ban díjjal ismerték el.
Kettejük egyedülálló világában sötét, melankolikus univerzum bontakozik ki, amit a magyar rajongók egy különleges koncerten élhetnek át, hiszen az este során számos, a filmből ismert dallam szólal meg.

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.