Menu

4. Magyar Klipszemle

4. Magyar Klipszemle

2019. október 10., 14.00

Akvárium Klub
Támogatók:
Nemzeti Kulturális Alap, Hangfoglaló Program, CineSuper, Kraft Budapest, Absolut Budapest, Red Bull, Flashback Photo Studio, Dualizm, Recorder

Ingyenes program

Akvárium Klub

Erzsébet tér 12.
+36 30 860 3368

> i

4. Magyar Klipszemle

4. Magyar Klipszemle

Magyarországon hetente több tucat olyan videoklip készül, amely még egy kiemelkedő online megtekintési szám elérése mellett sem kap kellő figyelmet. A hazai zenei videók negyedik alkalommal megrendezett országos szemléjén a szakmai zsűrin kívül a közönség is szavaz. A cél pedig ugyanaz, mint korábban: legyen egy platform a hazai zenei videók számára, legyen tétje jó klipet csinálni, hadd nézzük meg őket egyszer szélesvásznon!
A beérkező műveket egy újságírókból, filmesekből, zenei szakemberekből álló zsűri először 120-150 klipre szűkíti, majd a látottak alapján kategóriákat alkotnak. A korábbi szemléken feltűnt és díjakat nyerő alkotók jó része Los Angelestől Szabadkáig filmes, reklámos vagy kreatív szakember lett.

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.