Menu

Dimitri de Perrot: MYOUSIC

Dimitri de Perrot: MYOUSIC

2019. október 12., 20.00

Trafó Kortárs Művészetek Háza
Közreműködik:
Julian Sartorius – ütőhangszerek
Zene:
Dimitri de Perrot, Julian Sartorius
Dramaturg:
Sabine Geistlich
Hang, elektronika:
Andy Neresheimer
Fény:
Tina Bleuler
Jelmez:
Franziska Born
Koncepció, látvány, rendező:
Dimitri de Perrot
Támogatók:
Burgergemeinde Bern, Cassinelli-Vogel-Stiftung, Ernst Göhner Stiftung, Kultur Stadt Bern, Landis & Gyr Stiftung, Pro Helvetia –, Schweizer Kulturstiftung, Kanton Zürich – Fachstelle Kultur, Stiftung Corymbo

Köszönet: Aroma, Schauspielhaus Zürich, Theater Neumarkt, Institute for Computer Music and Sound Technology (ICST)

Külön köszönet: Thierry Coduys, Olivier de Perrot, Jlien Dütschler, Willy Dütschler, Karen Smith, Peter Tillessen, Reeto von Gunten

A Trafó Kortárs Művészetek Házával közös program.

Jegyárak: 2800 Ft

Diákjegy: 2200 Ft

Trafó Kortárs Művészetek Háza

Liliom utca 41.
+36-1 215 1600

> i

Dimitri de Perrot 
Fotó: Augustin Rebetez

Dimitri de Perrot: MYOUSIC

Hová tűnik a hang, amikor már nem halljuk? A hangok jönnek, mennek, távolodnak és elhalványulnak. De miért gyűjtjük össze azt, amit végül nem tudunk megtartani? A MYOUSIC egy olyan darab lehetőségét vizsgálja, melyben a meghatározó szerepet maga a hang játssza.
Dimitri de Perrot olyan anyagokkal dolgozik, melyek kézenfekvő módon állnak az előadók rendelkezésére: a csendes rákoncentrálás hangjai, korábbi produkciók emlékei, zajok, neszek, a közönség némasága.
Az évek során minden előadó, így Perrot is sajátos kapcsolatot alakít ki a publikummal. Sok-sok estét töltenek el együtt a fényszórók különös világában, ahol a színpadról szinte semmi sem látszik a nézőtéren figyelő emberekből, viszont rengeteg mindent lehet érezni és hallani. „Ez a kapcsolat szó szerint zavarba ejtő, néha kellemetlen is lehet, de mindig kreativitásra ösztönző és inspiráló” – vallja Dimitri de Perrot.

Az előadás 12 éven aluliak számára nem ajánlott.

Video

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.