Menu

A klarinét arcai

A klarinét arcai

2019. október 13., 19.30

Budapest Music Center — Koncertterem
Közreműködik:
Krulik Eszter [4, 6], Duru Seong [1] – hegedű, Rahel Krämer [1, 3], Oláh Villő [4, 6] – cselló, Kirill Ribakov [1, 3, 5], Szűcs Péter [2, 4, 6] – klarinét, Gyivicsán György [4, 6] – harsona, Illés Márton [1, 3] – zongora, Nevelő János [6] – ütőhangszerek
Vezényel:
Horváth Balázs [6]
Támogatók:
A Budapest Music Centerrel közös program.

Jegyárak: 2000 Ft

Jegyet veszek!

Budapest Music Center

Mátyás utca 8.
+36 1 216 7894

> i

Szűcs Péter

A klarinét arcai

  1. Illés Márton: Három akvarell klarinétra
  2. Gryllus Samu: OutOnStage Monument 1
  3. Vito Žuraj: Chrisantemum
  4. Bella Máté: Something Happened
  5. Jörg Widmann: Drei Schattentänze
  6. Horváth Balázs: Fake Polyphony

A budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem és a Hochschule für Musik Karlsruhe koncertje DLA-tanulmányokat végzett muzsikusok, illetve előadó- és alkotóművészi tevékenységük mellett oktatóként is aktív zenészek közreműködésével jön létre. A felhangzó művek mindegyikében fontos szerepet kap a klarinét, illetve a klarinétosok, azaz Szűcs Péter és Kirill Ribakov. Valamennyi kompozíció markáns, a hagyományos koncertgyakorlat és a műfaji tradíciók keretein belül nehezebben megválaszolható kérdéseket vet fel, némelyik pedig – mint például Gryllus Samu darabja – a társmédiumok (film, színház) irányába is ellép.

Programok

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.