Menu

Nyitott Műtermek Délutánja No. 13

Nyitott Műtermek Délutánja No. 13

2018. október 7., 16.00

Budapesti műteremházak és műtermek
Közreműködő alkotók:
Metzing Eszter, Bányay Anna, Orbán Előd, Horváth Ágnes, Varga Zsolt
Sétavezető:
Jurt Evelyn
Támogatók:
A Nyitott Műtermek Délutánjával közös program.

Jegyárak: 2000 Ft

jegyvásárlás a program napján a helyszínen

Budapesti műteremházak és műtermek


> i

Nyitott Műtermek Délutánja No. 13

Nyitott Műtermek Délutánja No. 13

Még, hogy a művész a fura

Egy műterem csak tetőtéri üvegkalitka lehet? A Bartók-negyedben progresszív képzőművészetet rejt az utcáról nyíló pinceajtó! Mit csinál egy szobrász egy slaggal és egy darab márvánnyal? Megkérdezzük tőle!
A tű és cérna életcélja, hogy lukakat tüntessen el, elfedje a kisebb anyaghibákat, kibékítse a ruhát a viselőjével. De mi köze ennek a képzőművészethez? Több ezer öltés láttán ez is világos lesz. Aki szereti az állatokat, általában nem szereti a trófeákat. Nekik mindenképpen meg kell ismerkedniük az állatbarát trófea fogalmával.
Ősszel immár 13. alkalommal nyílnak meg az egyébként zárt ajtók, hogy beleshessünk a kulisszák mögé. Két nap alatt, hat séta keretében közel 20 művésszel ismerkedünk meg közelebbről, akik mind nyitottan várják a művészetkedvelő látogatókat és kérdéseiket.

Találkozó: 1111 Budapest, Lágymányosi utca 2.
Kétórás műteremséta magyar nyelven.

Programok

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.