Menu

Nyitott Műtermek Délutánja No. 13

Nyitott Műtermek Délutánja No. 13

2018. október 7., 13.30

Budapesti műteremházak és műtermek
Sétavezető:
Nádudvari Noémi, esztéta, Színes Város Budapest Fesztivál kurátora
Támogatók:
A Nyitott Műtermek Délutánjával közös program.

Jegyárak: 2000 Ft

jegyvásárlás a program napján a helyszínen

Budapesti műteremházak és műtermek


> i

Nyitott Műtermek Délutánja No. 13

Nyitott Műtermek Délutánja No. 13

'Színes Város' tűzfal túra

Ma már Budapesten sem számít meglepő kijelentésnek, hogy a városban barangolva, munkába menet, A-ból B-be rohanás közben is találkozhatunk igazi műalkotásokkal az utcán.
A Színes Város Budapest tűzfalfestő művészeti fesztivál 2014 óta minden évben a magyar és nemzetközi urban art szcéna fiatal és tehetséges alkotóit hívja meg festeni a fővárosba, hogy színesebb és izgalmasabb pontjai szülessenek a városnak.
Kezdetektől fogva cél a műfaj sokszínűségének bemutatása és a művészet közelebb hozása a városlakókhoz. E séta alkalmával Nádudvari Noémi, a fesztivál kurátora a VII. kerületben vezeti végig az érdeklődőket, hogy 18 falat érintve – melyek közül sajnos hét hamarosan már nem lesz látható – meséljen az alkotások hátteréről, történetéről, az alkotásról és a fesztivál kulisszatitkairól is.

Találkozó: 1074 Budapest, Dohány utca 2. (a Dohány utcai Zsinagóga előtt)
Kétórás műteremséta magyar nyelven.

Programok

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.