Menu

Nyitott Műtermek Délutánja No. 13

Nyitott Műtermek Délutánja No. 13

2018. október 6., 16.00

Budapesti műteremházak és műtermek
Művészek:
Drégely Imre, Dora Kontha, Waliczky Tamás
Sétavezető:
Surányi Mihály
Támogatók:
A Nyitott Műtermek Délutánjával közös program.

Jegyárak: 2000 Ft

jegyvásárlás a program napján a helyszínen

Budapesti műteremházak és műtermek


> i

Nyitott Műtermek Délutánja No. 13

Nyitott Műtermek Délutánja No. 13

3 fotográfus / 133 lépés - Fotográfiai séta a 8. kerületben

Immár 13. alkalommal nyílnak meg az egyébként zárt ajtók, hogy beleshessünk a kulisszák mögé. Két nap alatt, hat séta keretében közel 20 művésszel ismerkedünk meg közelebbről, akik mind nyitottan várják a művészetkedvelő látogatókat és kérdéseiket.
A séta első állomása a Molnár Ani Galéria, ahol a hongkongi egyetemen tanító Waliczky Tamás fotóalapú munkáival ismerkedhetnek meg a túra résztvevői. Waliczky Tamás munkáinak középpontjában az a kérdés áll: hogyan lát az ember? Ez a kiállítás valóságos és elképzelhető kameratípusok és a velük alkotható képek körül forog.
Míg Waliczky azt a kérdést teszi fel, hogyan látunk, a szomszédban, a TOBE Galéria termeiben Dora Kontha munkái egy belső, absztrakt világ megfogalmazásaira vállalkoznak. Drégely Imrével, a kortárs magyar fotográfia egyik legtermékenyebb alkotójával a túra harmadik állomásán, a Horánszky utcai ArtBázisban, a saját képei között találkozhatunk.

Találkozó: Molnár Ani Galéria (1088 Budapest, Bródy Sándor utca 36.)
Kétórás műteremséta magyar nyelven.

Programok

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.