Menu

Downtown CAFe – Gosheven

Downtown CAFe – Gosheven

2018. október 12., 19.30

Akvárium Klub
Támogatók:
Az Akvárium Klubbal közös program.

Ingyenes program

Akvárium Klub

Erzsébet tér 12.
+36 30 860 3368

> i

Gosheven 
Fotó: Rácz Rebeka

Downtown CAFe – Gosheven

Kiszakadás a komfortzónából

Az Akvárium kortárs klubzenei programsorozatában mások mellett a free jazz, a zajzene és a kísérleti elektronika különböző területeiről érkező alkotókkal találkozhatunk. Ez a hallatlanul színes zenei világ hűen érzékelteti a hazai koncertszubkultúra gazdagságát.
A Gosheven a gitáros Szabó Bálint szólóprojektje, melyet 2017-ben egy egészen varázslatos albummal tett ismertté. A Leaper című anyag azt tárta elénk, hogy milyen kemény és véget nem érő küzdelemmel jár elszakadni attól a konstruált férfiideáltól, amelyet már a megszületésétől fogva magán kell hordania minden férfinak. Következő szólólemezén (Bivaq) tovább kísérletezett az alternatív hangolásokkal, olyan „hangtájakat” hozott létre, amelyekben könnyen és jó érzéssel tévedhetünk el. Felemelő elveszettség!

Programok

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.