Menu

Elmarad // Dante XXI. – Vágtázó Halottkémek

Elmarad // Dante XXI. – Vágtázó Halottkémek

2018. október 13., 22.30

Gabor M Szoke Studio
Támogatók:
A Gabor M Szoke Studióval közös program.

Jegyárak: 2200 Ft

Gabor M Szoke Studio

Bronzöntő utca 1–8. / Csepel Művek

> i

Dante XXI. - VHK_

Elmarad // Dante XXI. – Vágtázó Halottkémek

Szőke Gábor Miklósnak, hazánk egyik legsikeresebb kortárs művészének a Csepel Művekben található stúdiója a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál új helyszíne. Szőkét legtöbben monumentális, ipari léptékű, köztéri állatszobrairól ismerik, de a szobrok mellett a művész festményeket is készít, valamint díjnyertes bútorokat és belső tereket tervez, melyeket magánmitológiája, a Dante Birodalom határoz meg.

A késő éjszakai órákban a meghatározhatatlan műfajú, 40 éve töretlen népszerűségű zenekar, a Vágtázó Halottkémek játszik. A Grandpierre Attila vezette VHK a punkmozgalomnál előbb, attól függetlenül született, indulása időben egybeesett a progresszív rock német hullámával, a népzenei, világzenei és mitikus hatásokat szívesen magába fogadó krautrockkal. Az együttes által képviselt stílus leginkább a pszichedelikus punk, etnopunk, pszichedelikus hardcore, „sámánpunk” vagy „mágikus népzene” kifejezésekkel írható le.

A programra Dante XXI. busszal is el lehet jutni, melyre Csepel felé a Városháza Parkban, a belváros felé a Gabor M Szoke Studiónál lehet felszállni. A különjáratra ezen a linken lehet előzetesen helyet foglalni.

Programok

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.