Menu

Sebestyén Márta (ének) és a Jazzical Trio

Sebestyén Márta (ének) és a Jazzical Trio

2018. október 20., 19.30

Pesti Vigadó — Díszterem
A trió tagjai:
Káel Norbert – zongora, Oláh Péter – nagybőgő, Lakatos Pecek András – dobok

Jegyárak: 2500 Ft

Pesti Vigadó

Vigadó tér 2.
+36 1 328 3340

> i

Sebestyén Márta 
Fotó: Perger László

Sebestyén Márta (ének) és a Jazzical Trio

Az autentikus magyar népzene és a jazz kölcsönös inspirációját számos nagyszerű példa igazolta az utóbbi időben, arra pedig különösen büszkék lehetünk, hogy sok zenészünk a népzene és a jazz világában is egyformán otthonosan mozog. Káel Norbert és a Jazzical Trio korábban a jazz és a klasszikus zene határterületeit kutatta, a népzene felé tett lépés újabb színt hozhat az együttes palettájára.
A koncerten szebbnél szebb népdalok hangoznak fel a világszerte ismert, Grammy- és Kossuth-díjas Sebestyén Márta előadásában, melyek a Jazzical Trio interpretációjában az izgalmas harmóniák és az átértelmezett ritmika révén egy másik zenei dimenzióban is felragyognak.

Programok

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.