Menu

Egyenes labirintus

Egyenes labirintus

2018. október 9., 16.00

Fővárosi Nagycirkusz
Támogatók:
A Fővárosi Nagycirkusszal közös program.

Jegyárak: 1500 Ft

Jegyvásárlás a helyszínen, bővebb információ a helyszín honlapján.

Fővárosi Nagycirkusz

Állatkerti körút 12/a
+36 1 343 8300

> i

Egyenes labirintus

Egyenes labirintus

Irodalom és cirkuszművészet bámulatos kompozíciójaként, Hegymegi Máté rendező-koreográfus irányításával egy páratlan összművészeti produkciót láthat a közönség. Az előadást Pilinszky János Egyenes labirintus című verse ihlette, s Yonderboi azonos című hanganyaga szolgál alapjául.

Az impresszív zenei válogatásban Pilinszky, Weöres, Szép Ernő, Shakespeare, Karinthy és Ady költeményei szólalnak meg. Emlékeket, asszociációkat hívnak elő egy idősödő clownban, az ő szemén keresztül látjuk egy párkapcsolat stációit, a felfedezés vágyától a fojtogató hiányig.

Artisták, versek, Yonderboi zenei mixe és két színész – felépül egy koherens világ, amelyben a színház és a cirkusz közelebb kerül egymáshoz és új jelentéssel gazdagodnak klasszikus cirkuszi számok.

Programok

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.