Menu

Light & Shade – The Story of Budapest

Light & Shade – The Story of Budapest

2018. október 18., 15.00

TRIP Hajó
Előadják:
Kelenhegyi Olga Sára, Kalmár Ákos
Narrátor:
Molnár Gyuri
Író:
Tarr Ferenc
Zene:
Alpár Balázs
Látvány:
Dobos Emőke
Szakmai konzulens:
Káldi Emese
Rendező:
Tarr Ferenc
Támogatók:
A TRIP Hajóval és az Imagine Budapesttel közös program.

Jegyárak: 1800 Ft

TRIP Hajó

Szilágyi Dezső tér, 2. kikötő
+36 20 355 6476

> i

Light & Shade – The Story of Budapest

Light & Shade – The Story of Budapest

Ízelítő Budapest történetéből - árnyékszínház, gasztrokaland és városi séta egyben

Fény és árnyék: kevés város akad Európában, amelynek annyira kijutott volna mindkettőből, mint Budapestnek. Magyarország fővárosának történetét ez az örök kettősség írta – és nagyon izgalmasra sikeredett.
A különleges atmoszférájú árnyékszínházi előadás szó szerint megvilágítja, hogy miért alapítottak itt helyőrséget már a rómaiak, és bár a város a történelem során többször is teljesen vagy félig-meddig elpusztult, miért népesült be újra és újra, hogy később főváros – Európa hatodik legnagyobb lélekszámú fővárosa – legyen.
Budapest történetéből nem csak színházi formában kapunk ízelítőt – a bemutatót gasztrokaland teszi még izgalmasabbá, hogy a különleges ízeken át újabb kettős impressziókat kapjunk: édeset és sósat, régit és újragondoltat.

Színházi előadás angol nyelven, magyar nyelvű feliratozás nélkül. A városi sétákra magyar és angol nyelvű sétavezetőt biztosítunk.

Programok

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.