Menu

Nyitott Műtermek Délutánja No. 13

Nyitott Műtermek Délutánja No. 13

2018. október 6., 11.00

Budapesti műteremházak és műtermek
Közreműködő alkotók:
Soós Nóra és Győri Márton
Sétavezető:
Sipos Tünde, művészettörténész
Támogatók:
A Nyitott Műtermek Délutánjával közös program.

Jegyárak: 2000 Ft

jegyvásárlás a program napján a helyszínen

Budapesti műteremházak és műtermek


> i

Nyitott Műtermek Délutánja No. 13

Nyitott Műtermek Délutánja No. 13

Ahol a színek laknak

A képzőművészet egy színes világ, mely elvarázsol, magával ragad, velünk együtt változik, és új dimenziókat nyit meg. Rólunk és nekünk szól. A Nyitott Műtermek betekintést enged az alkotás izgalmas folyamatába, találkozhatunk a ma alkotóival, megismerhetjük személyes történetüket és a munkáik mozgatórugóit.
Soós Nóra és Győri Márton otthona a műtermük is egyben, ahol a hétköznapi teendők legszervesebb része az alkotómunka. Ecsetjeik párhuzamosan futnak egymás mellett, ahogy a színeket keverik és összeállítják a kompozíciók rétegeit. Játékosság, szépség és az élvezetes vizualitás ugyanúgy jellemzi festményeiket, mint az aktuális társadalmi események feldolgozása, az érzelmek képi kivetítése és az őszinteség. Képeik olyan kedveltek, hogy divattervezőkkel együttműködve hordhatóvá teszik a művészetet.

Találkozó: 1026 Budapest, Volkmann utca
Kétórás műteremséta magyar nyelven.

A Nyitott Műtermek Délutánjával közös program.

Programok

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.