Menu

3. Magyar Klipszemle

3. Magyar Klipszemle

2018. október 11., 14.30

Anker’t

Ingyenes program

Anker’t

Paulay Ede utca 33.

> i

3. Magyar Klipszemle

3. Magyar Klipszemle

Magyarországon heti szinten több tucat olyan videoklip készül, amely a legjobb esetben egy kiemelkedő online megtekintési szám elérésén kívül nem kap kellő figyelmet. A hazai zenei videók harmadik alkalommal megrendezett országos szemléjén a szakmai zsűri mellett a közönség is szavaz.

Cél, hogy egy olyan, itthon egyedülálló, független rendezvény jöjjön létre, mely az egyes alkotások művészi értékét kiemelve szélesvásznon prezentálja a műfajt a média, a szakma és az érdeklődők felé. Az online előválogató után a legjobb klipeket nézheti meg a közönség. A vetítéseket a díjkiosztó, majd egy kollektív klipszemle after zárja.

A Magyar Klipszemle a magyar vonatkozású zenei videók szakmai versenye

Programok

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.