Menu

Személyes érdeklődés

Személyes érdeklődés

2018. október 5., 17.00

Bem6 – Budavári Művelődési Ház
Támogatók:
A Bem6 Budavári Művelődési Házzal közös program.

Ingyenes program

Bem6 – Budavári Művelődési Ház

Bem rakpart 6.
Tel: +36 1 201 0324

> i

Silye Julia

Személyes érdeklődés

Silye Júlia portrékiállítása

Kik vagyunk mi? Egy generáció, amelyben az egyének lelkét a túl sok tárgy, a vizuális zaj, a fogyasztói világ tökéletesség-programja tépkedi. A reklámvilág nagyszabású élettörténetek iránti vágyakat ébreszt bennünk és mi zaklatottan keressük: hol van a film, amelynek mi vagyunk a főszereplői? De nincs jó film karakterek nélkül, de nincs jó karakter tökéletlenség nélkül. A tökéletlenség természetes.

A személyiség maximumát jelenítem meg minimális elemekkel, melyek nagyrészt a legegyszerűbb vonalak és színek. Ennek eredményeképpen a személyiség esszenciájával szembesülünk. Egyes portrékon napokig dolgozom, és a tizedmillimétereket táncolom körbe, míg sikerül „befogni” magát az individuumot.

Tíz év anyagát gyűjtöm össze és rendszerezem, amelyben a portré műfaja többféle „mai” felületen –festmény, print, matrica, kitűző, könyvborító, baba, kerámia – jelenik meg. (Silye Júlia)

A kiállítás megtekinthető október 5. és 21. között

Programok

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.