Menu

Dante XXI. – Békebeli brunch Wossala Rozinával

Dante XXI. – Békebeli brunch Wossala Rozinával

2018. október 14., 11.00

Gabor M Szoke Studio
Támogatók:
A Gabor M Szoke Studioval közös program.

Jegyárak: 8800 Ft

Gabor M Szoke Studio

Bronzöntő utca 1–8. / Csepel Művek

> i

Dante XXI. - Wossala Rozina

Dante XXI. – Békebeli brunch Wossala Rozinával

Szőke Gábor Miklósnak, hazánk egyik legsikeresebb kortárs művészének a Csepel Művekben található stúdiója a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál új helyszíne. Szőkét legtöbben monumentális, ipari léptékű, köztéri állatszobrairól ismerik, de a szobrok mellett a művész festményeket is készít, valamint díjnyertes bútorokat és belső tereket tervez, melyeket magánmitológiája, a Dante Birodalom határoz meg.

Vasárnap délelőtt Szőke Gábor Miklós és Wossala Rozina, a Bestia étterem és számos gasztrohely háziasszonyának vendégei lehetünk. Az izgalmas, délutánba nyúló brunch Budapest aranykorát idézi, melynek keretében monarchiabeli piacok és vendéglők fogásai kerülnek az asztalra, illetve megismerkedhetünk Weiss Manfréd, a Csepel Művek egykori alapítójának étkezési szokásaival. Azok a vendégek pedig, akik korhű öltözékben jelennek meg, egy Szőke Gábor Miklós által tervezett különleges ajándékot is kapnak.

A programra Dante XXI. busszal is el lehet jutni, melyre Csepel felé a Városháza Parkban, a belváros felé a Gabor M Szoke Studiónál lehet felszállni. A különjáratra ezen a linken lehet előzetesen helyet foglalni.

Programok

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.