Menu

Swing à la Django feat. Horányi Juli & Fodor Máriusz

Swing à la Django feat. Horányi Juli & Fodor Máriusz

2018. október 14., 20.00

Instant
Az együttes tagjai:
Gazda Bence – hegedű, Lombos Pál – nagybőgő, Dani János – gitár, Csurkulya József – cimbalom, Gera Gábor – harmonika, Seres Vilmos – klarinét, Nagy Zsolt – dob
Támogatók:
Az Instanttal közös program.

Ingyenes program

Instant

Akácfa utca 49–51.

> i

Swing á la Django feat Fodor Máriusz 
Fotó: Sin Olivér

Swing à la Django feat. Horányi Juli & Fodor Máriusz

Instant CAFe
  1. 19.00 Kapunyitás
  2. 20.00 Swing à la Django feat. Horányi Juli & Fodor Máriusz

A Swing à la Django egy innovatív, hattagú zenekar, akik különleges stílusötvözetet teremtettek, melyben harmonikusan kapcsolódik össze a magyar autentikus zene, a francia manouche swing és a sanzonok világa, a tangó és a jazz. Fodor Máriusz a Magashegyi Underground, valamint a Kaukázus zenekar tagja, továbbá több popzenei sláger és tucatnyi reklámfilm dalszerzőjeként is ismert.
A Swing à la Django és Fodor Máriusz első közös produkciója a Szív City remixe volt, mely a Petőfi TV-ben debütált. A közös dal sikerén felbuzdulva az előadók egy egész estés koncerten kezdtek dolgozni, melyen Fodor Máriusz elektronikus zenei hangszereivel és effektjeivel egészül ki a zenekar különleges hangzásvilága. Ezen az estén Horányi Juli, a gyönyörű és felejthetetlen hangú énekesnő is csatlakozik a zenekarhoz, aki művészete sokszínűségét már korábban is bizonyította, ebben az esetben sem lesz ez másképp.
A műsor kuriózum, mivel Magyarországon ekkora apparátusú zenekar élőben még nem adott közös koncertet elektronikus zenei előadóval.

Programok

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.