Menu

Mongooz And The Magnet presents: Superfly

Mongooz And The Magnet presents: Superfly

2018. október 12., 20.00

Instant
Támogatók:
Az Instanttal közös program.

Ingyenes program

Instant

Akácfa utca 49–51.

> i

Mongooz And The Magnet 
Fotó: Sinco

Mongooz And The Magnet presents: Superfly

Instant CAFe
  1. 19.00 Kapunyitás
  2. 20.00 Mongooz And The Magnet

Ha a „multikulti” jelzőnek lenne legfelső foka, akkor a Mongooz And The Magnet együttest egészen biztosan Magyarország legmultikultibb zenekarának lehetne nevezni. A pécsi trió tagjai végzett orvosok, akik egyetemi tanulmányaik után döntöttek úgy, hogy hivatásos zenészként folytatják pályájukat.

A két éve alakult csapat stílusa a rhythm & blues és a blues rock határán egyensúlyoz, játékukban van némi szétesős funk és érzelgős soul. Ezzel a „koktéllal” hamar belopták magukat a magyar közönség szívébe, állandó külföldi turnéikkal pedig keményen dolgoznak a külföldi publikum kegyeinek meghódításán is. 2016-ban Hamburg kultikus fesztiváljának – Reeperbahn Fesztivál – fellépői voltak.

Programok

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.