Menu

Shai Maestro Trio

Shai Maestro Trio

2018. október 10., 20.00

A38 Hajó — Kiállítótér
A trio tagjai:
Shai Maestro – zongora, Jorge Roeder – nagybőgő, Ziv Ravitz – dob
Támogatók:
Az A38 Hajóval közös program.

Jegyárak: 3500 Ft

2900 Ft (elfogyott)
3500 Ft

A38 Hajó

Petőfi híd, budai hídfő
+36 1 464 39 40

> i

Shai Maestro Trio

Shai Maestro Trio

  1. 19.00 Kapunyitás
  2. 20.00 Shai Maestro Trio

Shai Maestro különleges zenei világában a tradicionális jazz a kortárs zeneszerzés és az improvizáció formabontó elemeivel lép kapcsolatba. Az Avishai Cohen zenekarában is koncertező izraeli származású, Brooklynban élő zenész ma már világszerte saját triójával hódít.
Shai Maestro ötévesen kezdett zongorázni, majd nyolcévesen felfedezte magának a jazzt, elsőként Oscar Peterson Gershwin-lemezét. A könnyed, légies játék és a Gershwin-dalok teljesen ámulatba ejtették. Tizenöt évesen megnyerte hazájában, Izraelben a Jazz Sings elnevezésű versenyt.
2006-ban csatlakozott Avishai Cohen zenekarához, majd 2010-ben megalapította saját formációját, mellyel már fellépett Chick Coreával, Tigran Hamasyannal és Diana Krall-lal is.

Programok

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.