Menu

Sound Spill

Sound Spill

2018. október 6., 17.00

Kiskép Galéria
Támogatók:
A Kiskép Galériával közös program.

Ingyenes program

Kiskép Galéria

Országház utca 8.
+36 1 201 4935

> i

Sound Spill

Sound Spill

Varga Dóra üvegművész kiállítása

Varga Dóra üvegművész alkotásai 2014 óta láthatók a Kiskép Galériában. Durva szemcsékből összeolvasztott szobrai finom érintésre dallamos és különös hangokat bocsátanak ki. Nem kellett sokáig várni arra, hogy a kísérletező és más művészetek iránt nyitott művész a tárgyak megalkotásakor ne csak a mondanivalóra és a szobrok belső tartalmára koncentráljon, hanem kapcsolatot keressen a zenével és a filmmel is. Alkotásai megállítanak és interaktivitásra ösztönöznek.

A Sound Spill – mely a kiállítás középpontjába állított tárgyegyüttes megnevezése is – a környezetünket szennyező és az embereket is károsító folyamatokra hívja fel a figyelmet. A közönség segítségével valódi életre kel a mű, a tengerek agóniáját megidéző hangokat és zörejeket Esteban De La Torre hangművész készítette el.

A kiállítás megtekinthető október 6. és 21. között.

Programok

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.