Menu

Les

Les

2018. október 5., 20.00

Madách tér

Ingyenes program

Madách tér


> i

Les

Les

Márkus Sándor installációja

Az első és legfontosabb, hogy bármilyen állatot vagy növényt is figyeljünk meg, sosem árthatunk közben a természetnek! Tevékenységünk közben maradjunk észrevétlenek, ne zavarjuk meg a nyugalmukat.
Mivel lehet a legjobban odacsábítani vadászlesünkhöz a téren, utcán kószáló „vadakat”, hogy megfigyeljük viselkedésüket? Természetesen kedvenc táplálékukkal, amit előszeretettel fogyasztanak, nézegetnek, szaglászgatnak. SAJÁT TÜKÖRKÉPÜKKEL. A tükör a legjobb csalétek!
Szeretném kirántani az embereket a város kreálta túlzsúfoltságból, és néhány percre egy nagyon nyugalmas helyre exportálni őket, ahol lehetőségük nyílik magát a várost, az embereket, és saját magukat is kicsit kívülről vizsgálni. (Márkus Sándor)

Az installáció megtekinthető október 5. és 13. között.

Programok

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.