Menu

Common Jam

Common Jam

2018. október 8., 18.00

2B Galéria
Támogatók:
A 2B Galériával közös program.

Ingyenes program

2B Galéria

Ráday utca 47.

> i

Common Jam 
Fotó: 2B Galéria

Common Jam

Ökotudatos gasztrokiállítás

A nőkből álló alkotóközösség festményeket, installációkat, grafikákat, textil- és üvegmunkákat mutat be, de a kiállítás ideje alatt csoportot is szervez, hogy Pest környéki, útszéli, elhagyott gyümölcsfák termését szüreteljék le. Ezzel a mások által nem hasznosított termény értékességére, a fák megbecsülésére és az ökológiai tudatosság fontosságára kívánják felhívni a figyelmet.
Minden évben új területeket járnak be, új fákat fedeznek fel, majd a 2B Galéria terében a begyűjtött termésből a kiállítás látogatóival együtt dzsemet készítenek. A kiállított munkák és a közösségi tevékenység szoros egységet képez. A program záróeseménye egyfajta „cserepiac” lesz: a Ráday utca arra sétáló közönsége nemcsak elviheti a megmaradt gyümölcsöt, de a dzsemért cserébe hozhat is másfajta élelmiszert, amit a művészek jótékony célra, rászorulóknak ajánlanak fel.

A kiállítás megtekinthető október 8. és 30. között.

Programok

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.