Menu

METEO Electric Circuit Jazz Orchestra

METEO Electric Circuit Jazz Orchestra

2020. október 23., 19.30

Akvárium Klub — VOLT Lokál
Az együttes tagjai:
Rözge Maxim – ének, Borsi Judit, Háló Geri, Jámbor Dávid, Zékány Levente – szintetizátor, Soltész Péter, Finta Míra, Turchányi Zsófia – performanszművészek
Támogatók:
A koncert a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében az Akvárium Klubbal közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

Ingyenes program

Akvárium Klub

Erzsébet tér 12.
+36 30 860 3368

> i

METEO Electric Circuit Jazz Orchestra

METEO Electric Circuit Jazz Orchestra

Downtown CAFe - Kiszakadás a komfortzónából

Két éve indult el az Akvárium Klub és a CAFe Budapest közös klubsorozata, a DownTown CAFe. A fellépő együttesekben és formációkban, ismert előadóművészek side-projektjeiben közös a kísérletezés és az improvizáció iránti elköteleződés, és persze az is, hogy közönségüket hasonlóan kísérletezőnek és minden újra nyitottnak képzelik el, elég merésznek ahhoz, hogy kiszakadjanak a komfortzónából.
A METEO mögött zajos effektekkel, torzított szintikkel operáló hattagú noise pop bandát ismerhetünk meg. Dallamviláguk fülbemászó és skizofrén, pont úgy, mint a nevüket ihlető magyar posztapokaliptikus cyberpunkfilm. A 2015-ös Kikeltető döntősei olyan zenekarokkal is játszottak, mint a The Qualitons, a Manoya vagy az amerikai Moon Duo. 2019-ben első nagylemezük, a Hayline széles körű elismerést kapott.

Programok

© 2021 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – Budapest Brand Nonprofit Zrt.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.