Menu

jazzbois

jazzbois

2020. október 18., 19.30

Akvárium Klub — VOLT Lokál
A duó tagjai:
Molnár Bence – billentyűs hangszerek, Czirják Tamás – dobok
Támogatók:
A koncert a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében az Akvárium Klubbal közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

Ingyenes program

Akvárium Klub

Erzsébet tér 12.
+36 30 860 3368

> i

jazzbois

jazzbois

Downtown CAFe - Kiszakadás a komfortzónából

Két éve indult el az Akvárium Klub és a CAFe Budapest közös klubsorozata, a DownTown CAFe. A fellépő együttesekben és formációkban, ismert előadóművészek side-projektjeiben közös a kísérletezés és az improvizáció iránti elköteleződés, és persze az is, hogy közönségüket hasonlóan kísérletezőnek és minden újra nyitottnak képzelik el, elég merésznek ahhoz, hogy kiszakadjanak a komfortzónából.
A jazzbois duó stílusa az 1960-as, '70-es évek zenéi, az ambient és a technoid improvizatív zene keveréke. Molnár Bence billentyűs és Czirják Tamás dobos egyaránt alkalmaz további elektronikus, effektgeneráló eszközöket, így zenéjük telt hangzása meghazudtolja létszámukat.

Programok

© 2021 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – Budapest Brand Nonprofit Zrt.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.