Menu

Osaka Crack

Osaka Crack

2020. október 16., 19.30

Akvárium Klub — VOLT Lokál
Az együttes tagjai:
Kapusi Viktor – szaxofon, effektek, Csernovszky Márton – basszusgitár, elektronika, Klausz Ádám – dobok
Támogatók:
A koncert a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében az Akvárium Klubbal közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

Ingyenes program

Akvárium Klub

Erzsébet tér 12.
+36 30 860 3368

> i

Osaka Crack

Osaka Crack

Downtown CAFe - Kiszakadás a komfortzónából

Két éve indult el az Akvárium Klub és a CAFe Budapest közös klubsorozata, a DownTown CAFe. A fellépő együttesekben és formációkban, ismert előadóművészek side-projektjeiben közös a kísérletezés és az improvizáció iránti elköteleződés, és persze az is, hogy közönségüket hasonlóan kísérletezőnek és minden újra nyitottnak képzelik el, elég merésznek ahhoz, hogy kiszakadjanak a komfortzónából.
Az együttes szaxofonosa, billentyűse, Kapusi Viktor így mutatta be a formációt: „Az alapötlet egy régi álmom: egy olyan zenekar, amely különböző zenei stílusok széles spektrumát fedi le. Egy klasszikus trombitás, akinek a jazz és a szabadzene hazai terep. Egy dobos, aki ugyanolyan precízséggel, könnyedséggel és sújtó erővel játszik hiphopot, mint metált vagy jazzt. A gitáros, akinek annyira egyedi a játékstílusa, improvizációs nyelve, hogy egy hangból fel lehet ismerni. És a legmegbízhatóbb basszusgitáros, aki gyerekkorom óta partner, legyen szó zeneszerzésről, közös ötletelésről, improvizációról vagy hangszerelésről.

Programok

© 2021 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – Budapest Brand Nonprofit Zrt.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.