Menu

Gosheven

Gosheven

2020. október 11., 19.00

Akvárium Klub — VOLT Lokál
Támogatók:
A koncert a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében az Akvárium Klubbal közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

Ingyenes program

Akvárium Klub

Erzsébet tér 12.
+36 30 860 3368

> i

Gosheven 
Fotó: Rácz Rebeka

Gosheven

Downtown CAFe - Kiszakadás a komfortzónából

Két éve indult el az Akvárium Klub és a CAFe Budapest közös klubsorozata, a DownTown CAFe. A fellépő együttesekben és formációkban, ismert előadóművészek side-projektjeiben közös a kísérletezés és az improvizáció iránti elköteleződés, és persze az is, hogy közönségüket hasonlóan kísérletezőnek és minden újra nyitottnak képzelik el, elég merésznek ahhoz, hogy kiszakadjanak a komfortzónából.
A Gosheven a gitáros Szabó Bálint szólóprojektje, melyet 2017-ben egy egészen varázslatos albummal tett ismertté. A Leaper című anyag azt tárta elénk, milyen kemény és véget nem érő küzdelemmel jár elszakadni attól a konstruált férfiideáltól, amelyet már a megszületésétől fogva magára kell vennie minden férfinak. Következő szólólemezén (Bivaq) tovább kísérletezett az alternatív hangolásokkal, olyan „hangtájakat” hozott létre, amelyekben könnyen és jó érzéssel tévedhetünk el. Felemelő elveszettség!

Video

Programok

© 2021 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – Budapest Brand Nonprofit Zrt.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.