×

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az október 30-ra tervezett Philip Glass: Les Enfants Terribles (Veszedelmes éden) című bemutató új időpontban, november 21-én 19.00 órakor, illetve az eredetileg október 24-re tervezett Vajda János: A képzelt beteg, avagy őfelsége komédiása című ősbemutató pedig október 30-án 20.00 órakor kerül megrendezésre.

Valamint az eredetileg október 18-ra tervezett Julian Philips: The Yellow Sofa című bemutató is új időpontban, november 5-én 19.00 órakor kerül megrendezésre.

A korábban megváltott jegyek az új időpontokra érvényesek, vagy visszaválthatók a fesztivál weboldalán az előadás kezdetéig.

Megértésüket köszönjük!

Menu

Platon Karataev

Platon Karataev

2020. október 10., 19.00

Akvárium Klub — NagyHALL
Támogatók:
A koncert a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében az Akvárium Klubbal közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

Jegyárak: 2000 Ft

2000 Ft (elővételben a koncert napjáig)
2500 Ft (a koncert napján)

Akvárium Klub

Erzsébet tér 12.
+36 30 860 3368

> i

Platon Karataev

Platon Karataev

19.00 kapunyitás
19.30 Mayberian Sanskülotts
20.45 Platon Karataev

A 2016-ban alakult budapesti együttes Tolsztoj egyik regényalakjáról, a Háború és béke Platon Karatajevjéről kapta a nevét. Bemutatkozó anyaguk, az Orange Nights, s különösen az Elevator című szám nemcsak idehaza, hanem Németországban és Angliában is komoly feltűnést keltett. A nemzetközi áttörés szempontjából fontos állomás volt 2017-es debütáló nagylemezük, a For Her.
2020-ban készültek el második nagylemezükkel. „Az Atoms legbelsőbb énünk kereséséről és mindennek a megkérdőjelezéséről szól. A dalokban hol önmagunk felé zuhanunk, hol éppen attól távolodunk. A lemez egyik kulcsfogalma a katarzis, melyet akkor élünk át, amikor közeledünk önmagunk, belső magunk felé” – fogalmazott a zenekar énekes-gitárosa, Balla Gergely.
A Platon Karataev előtt az idén tízéves Mayberian Sanskülotts, a hazai könnyűzenei szcéna egyik legötletesebb dream pop zenekara lép fel.

Video

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.