Menu

Art Market Budapest

Art Market Budapest

2020. október 23., 11.00

Millenáris Park
Támogatók:
A CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a Müpa és az Art Today Kft. közös programja.

Jegyárak: 2500 Ft

Napijegy: 2500 Ft
Diák-és nyugdíjasnapijegy: 1500 Ft
Bérlet (október 23–25.): 5000 Ft
Diák-és nyugdíjasbérlet (október 23–25.): 3000 Ft

Az egy időben a kiállítás területén tartózkodók száma korlátozott, így a program napján csak helyszíni jegyvásárlásra van lehetőség.

Millenáris Park

Kis Rókus utca 16–20.
+36 1 336 4000

> i

Art Market Budapest 
Fotó: Csizik Balázs

Art Market Budapest

Nemzetközi kortárs képzőművészeti kiállítás és vásár

Kiemelt program:
A38 Hajó – Kiállítótér | KISTOTÁL

Közép- és Kelet-Európa első számú és Európa egyik kiemelkedő nemzetközi képzőművészeti vására, az Art Market Budapest immáron 10. alkalommal szolgál különleges élménnyel a műértő és műélvező közönségnek. Magyarország legnagyobb, évente megrendezésre kerülő kortárs képző- és fotóművészeti kiállítása rendszerint a világ közel harminc országából érkező mintegy száz kiállító jóvoltából, több mint 500 művész több ezer alkotását mutatja be a budapesti Millenáris lenyűgöző kiállítási csarnokaiban és parkjában. A népszerű művészeti esemény ezúttal a 30 évvel ezelőtt Kelet-Európában lezajlott rendszerváltást és annak művészeti vonatkozásait helyezi a figyelem középpontjába.

Video

Programok

© 2021 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – Budapest Brand Nonprofit Zrt.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.