×

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az új járványügyi rendelkezések miatt a november 21-én 19.00 órára tervezett Philip Glass: Les Enfants Terribles (Veszedelmes éden) című bemutató elmarad. Az előadásra megváltott jegyek visszaválthatók december 21-ig a fesztivál weboldalán.

Megértésüket köszönjük!

Menu

Barabási Lab: Rejtett mintázatok

Barabási Lab: Rejtett mintázatok

2020. október 10., 10.00

Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeum
Kurátor:
Készman József
Támogatók:
Magyar Telekom

Együttműködő partnerek: Barabási Lab – Center for Complex Research, Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, ZKM | Center for Art and Media Karlsruhe

A kiállítás a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a Müpa és a Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeum közös programja.

 

Jegyvásárlás a helyszínen, bővebb információ a helyszín honlapján.

Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeum

Komor Marcell utca 1.
+36 1 555 3444

> i

Barabási Lab: Fake news. Egy álhír terjedése a Twitteren a 2016-os amerikai elnökválasztás során, 2018, adatvizualizáció

Barabási Lab: Rejtett mintázatok

A hálózati gondolkodás nyelve

A Rejtett mintázatok a nagyrészt Barabási Albert-László fizikus és hálózatkutató tevékenységéhez köthető kutatások elmúlt 25 évének bemutatása köré szerveződik. A hálózati vizualizáció alakulásának-fejlődésének nyomon követésével – a Barabási-kutatólabor meghatározó projektjeinek bemutatása révén – a módszer változatos alkalmazási területei és konkrét esetei jelennek meg a kiállításon.
Barabási kutatásainak középpontjában a dolgok és jelenségek közötti, többnyire láthatatlan összefüggések keresése, az ismétlődő mintázatok felderítése áll, amelyek összekapcsolják a természetet, a társadalmat, a nyelvet és a kultúrát.
A kiállítás egyik újdonsága a globális művészeti hálót (Global Art Network) kiegészítő magyarországi hálózat bemutatása, amely a művészek és intézmények közötti összetett kapcsolatokat jeleníti meg.

A kiállítás megtekinthető október 10. és január 17. között.

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – Budapest Brand Nonprofit Zrt.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.