Menu

Fischer Annie Night • 2.2

Fischer Annie Night • 2.2

2020. október 16., 20.30

Három Holló
Közreműködik:
Kósa Lőrinc [7] – ének, Kökény Eszter [8] – hegedű, Hotzi Mátyás [2, 8], Szabó Ildikó [3, 6] – cselló, Scheuring Kata [1, 2] – fuvola, Zászkaliczky András [1] – oboa, Farkas Ferenc [3] – kürt, Schallinger-Foidl Artúr [2, 3] – csembaló, Balogh Ádám [5, 7, 8], Dankos Attila [5], Kristófi László Dávid [5], Magyar Valentin [4, 5] – zongora, Papp Tímea [1] – hárfa
Moderátor:
Mona Dániel
Támogatók:
A koncert a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében valósul meg.

Jegyárak: 2000 Ft

Három Holló

Piarista köz 1.
+36 31 784 6326

> i

Fischer Annie Night • 2.2 
Fotó: Hrotkó Bálint

Fischer Annie Night • 2.2

  1. Varga Abigél: Alba e tramonto – ősbemutató
  2. Persányi Zsófia: Töredékek három hangszerre – ősbemutató
  3. Szászi Petra: Chignon and Cigarette – ősbemutató
  4. Mihalicza Csenge: Hat tétel zongorára
  5. Várallyay Petra: Contravision – ősbemutató
  6. Mihalicza Csenge: For Cello – ősbemutató
  7. Varga Abigél: Nimmersatte Liebe
  8. Persányi Zsófia: Prelúdium és variáció – ősbemutató

A Három Hollóban megrendezésre kerülő koncerten öt ifjú zeneszerzőnő kompozíciói – dalok, szólódarabok, kamaraművek – hangzanak el, legtöbbjük ősbemutatóként. Az új művek előadására a 2020-ban Fischer Annie-ösztöndíjat nyert muzsikusok vállalkoznak.
A koncertek kötetlenségéről Mona Dániel zenetörténész gondoskodik: közérthető módon vezeti be hallgatóságát az új művek világába, izgalmas anekdotákat oszt meg az est főszereplőiről, a fellépő zenészekről, de természetesen magáról Fischer Annie-ról is. A koncerttér eltér a megszokottól, a legendás művésznő lakását megidéző miliőben, zongorára helyezett minitévével, Fischer Annie kedvenc könyveivel idézi meg a legendás művész otthonának hangulatát, melynek minden egyes szegletét a zene járta át, és melyet ezen a különleges estén a közönség is magáénak érezhet.

Programok

© 2021 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – Budapest Brand Nonprofit Zrt.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.