×

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az október 30-ra tervezett Philip Glass: Les Enfants Terribles (Veszedelmes éden) című bemutató új időpontban, november 21-én 19.00 órakor, illetve az eredetileg október 24-re tervezett Vajda János: A képzelt beteg, avagy őfelsége komédiása című ősbemutató pedig október 30-án 20.00 órakor kerül megrendezésre.

Valamint az eredetileg október 18-ra tervezett Julian Philips: The Yellow Sofa című bemutató is új időpontban, november 5-én 19.00 órakor kerül megrendezésre.

A korábban megváltott jegyek az új időpontokra érvényesek, vagy visszaválthatók a fesztivál weboldalán az előadás kezdetéig.

Megértésüket köszönjük!

Menu

Fischer Annie Night • 2.1

Fischer Annie Night • 2.1

2020. október 16., 19.00

Belvárosi Plébániatemplom
Közreműködik:
Szenthelyi Krisztián [3] – ének, Kökény Eszter [5] – hegedű, Dankos Attila [3, 4], Kristófi László Dávid [2, 6], Tasi Csaba [1, 5] – orgona
Moderátor:
Mona Dániel
Támogatók:
A koncert a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében valósul meg.

Jegyárak: 1000 Ft

Belvárosi Plébániatemplom

Március 15. tér 2.

> i

Fischer Annie Night • 2.1 
Fotó: Hrotkó Bálint

Fischer Annie Night • 2.1

  1. Tarr Bernadett: Intense – ősbemutató
  2. Persányi Zsófia: Korálelőjátékok – ősbemutató
  3. Mihalicza Csenge: Mint találkozott Pantagruel egy limúziaival, ki frantzia anyanyelvét nyomorgatta – ősbemutató
  4. Szászi Petra: Here, Beyond the Chimneys – ősbemutató
  5. Várallyay Petra: Ancient Space – ősbemutató
  6. Varga Abigél: Images on a Theme – ősbemutató

Hat kompozíció – hat világ. A Fischer Annie Night első koncertjén ifjú zeneszerzőnők kompozíciói hangzanak el, valamennyi ősbemutatóként. Tarr Bernadett elsősorban az alkalmazott zene területén aktív, több színházban is dolgozott, de írt már zenét divatbemutatóhoz is. Munkáiban elsősorban az foglalkoztatja, hogy miként hangolja át a zene más művészeti ágak alkotásait. Persányi Zsófia számára különösen fontos a vizuális inspiráció: „A zeneszerzői munkafolyamat során színekben gondolkodom. Közelebb visz a gondolataim kibontásához, ha festek.” A társművészetekkel való aktív kapcsolat Szászi Petra esetében is meghatározó. Rendszeresen dolgozik alternatív színtársulatokkal, fiatal film-, illetve színházi rendezőkkel. Várallyay Petra karizmatikus előadóművész és olyan sokműfajú zeneszerző, aki a jazzben, a népzenében és a kortárs kísérleti zenében is egyaránt otthonosan mozog. Mihalicza Csenge és Varga Abigél a Zeneakadémia BA-, illetve MA-szakos zeneszerzés-hallgatója, hazai és nemzetközi versenyeken értek el szép sikereket. Az új művek előadására a 2020-ban Fischer Annie-ösztöndíjat nyert muzsikusok vállalkoznak.

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.