Menu

Fischer Annie Night • 2.1

Fischer Annie Night • 2.1

2020. október 16., 19.00

Belvárosi Plébániatemplom
Közreműködik:
Zajkás Boldizsár [2] – ének, Kökény Eszter [4] – hegedű, Dankos Attila [2, 3], Kristófi László Dávid [1, 5], Tasi Csaba [4] – orgona
Moderátor:
Mona Dániel
Támogatók:
A koncert a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében valósul meg.

Jegyárak: 1000 Ft

Belvárosi Plébániatemplom

Március 15. tér 2.

> i

Fischer Annie Night • 2.1 
Fotó: Hrotkó Bálint

Fischer Annie Night • 2.1

  1. Persányi Zsófia: Korálelőjátékok – ősbemutató
  2. Mihalicza Csenge: Mint találkozott Pantagruel egy limúziaival, ki frantzia anyanyelvét nyomorgatta – ősbemutató
  3. Szászi Petra: Here, Beyond the Chimneys – ősbemutató
  4. Várallyay Petra: Ancient Space – ősbemutató
  5. Varga Abigél: Images on a Theme – ősbemutató

Öt kompozíció – öt világ. A Fischer Annie Night első koncertjén ifjú zeneszerzőnők kompozíciói hangzanak el, valamennyi ősbemutatóként. Persányi Zsófia számára különösen fontos a vizuális inspiráció: „A zeneszerzői munkafolyamat során színekben gondolkodom. Közelebb visz a gondolataim kibontásához, ha festek.” A társművészetekkel való aktív kapcsolat Szászi Petra esetében is meghatározó. Rendszeresen dolgozik alternatív színtársulatokkal, fiatal film-, illetve színházi rendezőkkel. Várallyay Petra karizmatikus előadóművész és olyan sokműfajú zeneszerző, aki a jazzben, a népzenében és a kortárs kísérleti zenében is egyaránt otthonosan mozog. Mihalicza Csenge és Varga Abigél a Zeneakadémia BA-, illetve MA-szakos zeneszerzés-hallgatója, hazai és nemzetközi versenyeken értek el szép sikereket. Az új művek előadására a 2020-ban Fischer Annie-ösztöndíjat nyert muzsikusok vállalkoznak.

Programok

© 2021 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – Budapest Brand Nonprofit Zrt.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.